Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


U mestu postoji izložba dela popularnog umetnika Barba Zafirisa (sklupture i slike). Zanimljiva je i zgrada kulturnog centra (zidana kamenom). Od zanimljivih atrakcija predlažemo i jahanje magarca. Čak se može reći da je u Sartiju to jedna od tradicionalnih atrakcija.
Nasuprot suncu u moru ogleda se piramida senke veličanstvenog Atosa. Prilazeći Sartiju “puca” predivan pogled na letovalište u kojem dominira plaža sa kristalno čistim morem i impresivno zelenilo zaleđa - planine Dragoudeli koja okružuje grad.
Nedaleko od Sartija,u pravcu ka zapadnoj obali Sitonije nalazi se vidikovac gotovo „pod oblacima“ na usponu uz restoran sa dve bašte, aperitiv barom i fantastičnim pogledom na KALAMITSI, okolinu i vrh Svete Gore. Vizuelni doživljaj upotpunjuju i antičke figure u fasadi restorana.
Možete poći i na krstarenja i ekskurzije. Robinzon tura podrazumeva polazak u 11 časova iz Sartija brodom i obilazak nedirnituh plaža, do kojih se moze doci samo brodom. Odlazak do Sikije, foto sesija uz vetrenjaču na plaži, razgledanje stare kamene škole u centru i hrama Svetog Atanasija je takođe dostupno po vašoj želji.

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Sarti 2024!