Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Vinarija izgradjena 1970 u kombinaciji sa vinogradima označili su prekretnicu za Grčku industriju vina. Lokacija vinograda, smeštenih u dolini, pažljivo je izabrana. Vinarija koja se nalazi u centru vinograda pomaže u brzom procesu isporuke grožđa u cilju izbegavanja oksidacije. U vinriji se proizvode bela, crvena i roze vina.

Bela vina: Malagouzia Porto Carras, Melissanthi, Blanc de blancs, Hellenic portraits asyrtiko, Hellenic portraits athiri, Ambelos white.

Crvena: Syrah Porto Carras, Chateau Porto Carras, Limnio Porto Carras, Helenic Portraits limnio - Cabernet sauvignon, Ambelos red


Limino Porto Carras: VDQS je suvo drveno vino sa obronaka planine Meliton. Aristotelovo omiljeno vino, ovaj rubin punog zaobljenog ukusa oživljava vekovima stare tradicije. Vino je idealno uz sva mesa, kao i uz sva tradicionalna grčka jela pripremljena sa maslinovim uljem.


Roze: Suvo roze vino pravi se od Cabarnet Sauvignon i Cinsault, i flaširaju se kao lokalna vina Sitonije. Sa intezivnom roze bojom, idealno je sa belim mesom, salatama i morskim plodovima

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Sarti 2024!