Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Predlažemo posetu “Džordzovom pabu”. Krepki vlasnik je sedamdesetogodišnjak i zabavlja goste sviranjem saksofona, čašćava tekilom ili uzom one posetioce koji mu se naročito dopadnu a kad krenete kući obavezno se izljubi. U pabu je izvanredan podijum za igru i uvek je vesela i živa atmosfera.

Noćni život je zastupljen i raznovrstan. U letovalištu je mnoštvo klubova i barova, a u neposrednoj blizini su izuzetni beach barovi koji Vam uz pića i zabavu pružaju i jedinstven pogled na Atos uz izlazak sunca.

Na nekoliko kilometara ka Toroniju se nalazi Goa Beach Bar, poznat po žurkama koje organizuje.

Ako ste Sarti zavoleli zbog plaže i sunca, noćni život će Vas tek očarati. Mesto je živo i tokom večernjih i noćnih časova, te se podrazumeva da je ponuda bogata. Taverne, tik uz more u kojima možete da uživate u specijalitetima grčke kuhinje ili samo pijuckate neka od lokalnih ili inostranih pića... Srdačni domaćini će Vas očas posla oraspoložiti i zabaviti, a noćni provod neretko traje i do jutra. Obližnje plaže i beach barovi (Goa beach već nadaleko poznata) nude noćne provode uz muziku, koktele, gostovanje raznih DJ-eva (po informaciji i dogovor oko prevoza opet posetite Vašu agenciju na trgu)...

Plaža Banana - plaža sa beach barom i gde DJ stalno pušta mixove, pre svega elektronske muzike.
Kamp Armenistis beach - neverovatna plaža sa izuzetnom vodom i nagradjena "Plavom zastavicom" od strane EU.
Kamp Platanitsi - plaža sa beach barom "Africa". Nasuprot ostalim plažama, ova plaža ima noćne sadržaje kojima privlači turiste.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Sarti 2024!