Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Sarti Blue 1


BazenBesplatan internetPogled na moreNov nameštajIzvan centraMirna lokacijaZa porodice
Sarti apartmani letovanje 2023:
Vila Sarti Blue 1


Gostima se sviđa zbog:

Mogućnost parkiranja u okolini

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Vila ima pogled na more

Mirna lokacija

Odličan izbor za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Sarti blue1 je smeštena u novom delu Sartija, poznatijem pod nazivom Sarti Beach, u okruženju idealnom za ugodan i opuštajući odmor. Samo šetalište deli samu vilu od peščanog dela plaže, gde je ulazak u more postepen, pogodan za porodice sa malom decom.

 Objekat poseduje bazen na krovu, sa kog se pruža lep pogled na more i Svetu Goru kao i ograničeni broj ležaljki oko samog bazena. Takođe u svom sastavu ima i restoran u kome je moguće uplatiti doručak ili polupansion na licu mesta.

U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji kao i četvorokrevetni apartmani. Četvorokrevetni apartmani i pojedini studiji imaju terasu koja gleda na unutrašnji deo vile. Određeni broj soba ima bočni pogled na more (BPM) dok pojedine gledaju u zid susednog objekta pa su i cenovno odvojene (PZ). Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje.

Vila poseduje i tuš u dvorištu kao i prostoriju za poslednji dan boravka. Promena posteljine i peškira je jedanput u toku boravka a u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.080717, 23.979378.Vila Sarti Blue 1 cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 06.10.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Sarti.