Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Billy

Sarti apartmani: Vila Billy


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima pogled na more

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila BILLY se nalazi 50m od plaže nedaleko od centra Sartija. Vila Billy ima 10 studija, ali nisu svi studiji isto opremljeni. Studiji su različite velicine, sa ili bez čajne kuhinje, sa pogledom na more ili na ulicu.

1/4 studio - ima: čajnu kuhinju, frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i krevet na sprat. Dva studija imaju pogled na ulicu a jedan ima pogled na more.

1/3 studio – ima: čajnu kuhinju, frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i klasican ležaj, pogled na ulicu ili na drugu kuću.

1/2 studio – ima: čajnu kuhinju, frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i pogled na more.

1/2 studio BEZ ČAJNE KUHINJE. ima: frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i pogled na more.

1/2 studio BEZ ČAJNE KUHINJE. ima: frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i pogled na drugu kuću.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.Vila Billy cene 2022

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 39 603
Mob/Viber: 063 103 70 70


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Billy" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Billy" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603