Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Billy


Udaljenost od plaže do 50mPogled na more
Sarti apartmani letovanje 2024:
Vila Billy


Gostima se sviđa zbog:

Vila ima pogled na more

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila BILLY se nalazi 50m od plaže nedaleko od centra Sartija. Vila Billy ima 10 studija, ali nisu svi studiji isto opremljeni. Studiji su različite velicine, sa ili bez čajne kuhinje, sa pogledom na more ili na ulicu.

1/4 studio - ima: čajnu kuhinju, frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i krevet na sprat. Dva studija imaju pogled na ulicu a jedan ima pogled na more.

1/3 studio – ima: čajnu kuhinju, frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i klasican ležaj, pogled na ulicu ili na drugu kuću.

1/2 studio – ima: čajnu kuhinju, frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i pogled na more.

1/2 studio BEZ ČAJNE KUHINJE. ima: frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i pogled na more.

1/2 studio BEZ ČAJNE KUHINJE. ima: frižider, aparat za kafu, TV (sa lokalnim i sa 3 satelitska kanala), TWC, fen za kosu, klima uređaj, bežični internet, balkon. Studiji imaju jedan francuski ležaj i pogled na drugu kuću.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.Vila Billy cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 05.12.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Sarti.