Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Apt htl Sarti beach

Sarti apartmani: Apt htl Sarti beach


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima privatan parking

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel Sarti Beach je hotel apartmanskog tipa (lokalne kategorizacije od 1*), koji se sastoji od glavne zgrade i bungalova, sa bazenom i prelepim dvorištem, i spada među najtraženije u ponudi Sarti apartmaniHotel Sarti beach je lociran na 30 m od Sarti plaže, te se može reći da se hotel nalazi skoro na samoj plaži, dok je udaljen 1 km do centra Sartija. Hotel poseduje bazen (sa plićim i dubljim delom), bar kraj bazena, bar na plaži i vrt, parking je ispred hotela, a u sobama postoji mogućnost internet konekcije. Pogodan je za sve uzraste, pogotovo za mlade ljude koji žele da uživaju u uslugama bazena i bara na plaži. Hotel Sarti beach u svom sastavu raspolaže sa studijima i apartmanima.

Apartmani se nalaze u glavoj zgradi, smešteni na prvom, drugom i trećem spratu hotela. Svaki duplex apartman ima dve spavaće sobe sa po dva singl ležaja, veliki orman, opremljenu kuhinju sa posuđem i priborom, trpezarijski sto i stolice, i kupatilo sa tuš kadom. U jednoj od soba nalazi se TV, klima uređaj dok svaka soba ima po balkon (jedna terasa gleda na dvorište a druga na more).

Studiji se se nalaze u bungalovima. Svaki od ovih studija raspolaže sa 3 krveta ima kuhinju, kupatilo, klimu, TV i prostor za sedenje ispred bungalova.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.08398600, 23.97832800.Apt htl Sarti beach cene 2022

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 39 603
Mob/Viber: 063 103 70 70


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Apt htl Sarti beach" na vreme!

REZERVIŠITE "Apt htl Sarti beach" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603