Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Apt htl Sarti beach


Udaljenost od plaže do 30mBesplatan internetParking
Sarti apartmani letovanje 2024:
Apt htl Sarti beach


Gostima se sviđa zbog:

Besplatan bežični internet

Mogućnost parkiranja

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel Sarti Beach je hotel apartmanskog tipa (lokalne kategorizacije od 1*), koji se sastoji od glavne zgrade i bungalova, sa bazenom i prelepim dvorištem, i spada među najtraženije u ponudi Sarti apartmaniHotel Sarti beach je lociran na 30 m od Sarti plaže, te se može reći da se hotel nalazi skoro na samoj plaži, dok je udaljen 1 km do centra Sartija. Hotel poseduje bazen (sa plićim i dubljim delom), bar kraj bazena, bar na plaži i vrt, parking je ispred hotela, a u sobama postoji mogućnost internet konekcije. Pogodan je za sve uzraste, pogotovo za mlade ljude koji žele da uživaju u uslugama bazena i bara na plaži. Hotel Sarti beach u svom sastavu raspolaže sa studijima i apartmanima.

Apartmani se nalaze u glavoj zgradi, smešteni na prvom, drugom i trećem spratu hotela. Svaki duplex apartman ima dve spavaće sobe sa po dva singl ležaja, veliki orman, opremljenu kuhinju sa posuđem i priborom, trpezarijski sto i stolice, i kupatilo sa tuš kadom. U jednoj od soba nalazi se TV, klima uređaj dok svaka soba ima po balkon (jedna terasa gleda na dvorište a druga na more).

Studiji se se nalaze u bungalovima. Svaki od ovih studija raspolaže sa 3 krveta ima kuhinju, kupatilo, klimu, TV i prostor za sedenje ispred bungalova.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.083986, 23.978328.Apt htl Sarti beach cene 2024

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 16.04.2024
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Sarti.