Sarti apartmani leto 2017

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Home Plaže Sitonije
Plaže u Sartiju

Plaže u Sartiju

Ceo Halkidiki, a posebno Sitonija je omiljena i zbog svojih odličnih plaža. Kako ne spomenuti nadaleko poznate plaže u okolini Neos Marmarasa. Treba nagasiti da širom Grčke ima ovako dobrih plaža. Izdvajamo one u mestu Stavros, zatim dobre plaže u Olimpik regiji u mestima Paralia i Nei Pori kao i naravno perfektne plaže Tasosa. Egejsko more je u ovom delu Grčke vrlo čisto što dokazuju i mnogobrojne plaže koje su nagrađene Plavom zastavicom (garant kvaliteta EU). Plaže koje preporučujemo da posetite su Achlada, Tranos Ai Nikolina, Tourkolimnionas i Klimataria, ali i izuzetna plaža Kavourotripes. Voda je kao što smo rekli čista, a moramo dodati da je more na nekim plažama plitko što ga čini idealnim za porodice sa malom decom. 

Plaža u Sartiju nosi plavu zastavicu, omiljena je kako Grcima tako i ostalim turistima a u nacionalnom glasanju na internetu (www.thalassa.gr) proglašena je za jednu od deset najlepših u Grčkoj. U bližoj okolini još nekoliko božanstvenih plaža... (Platanitsi, Karidi, Tourkolimnionas, Vurvuru, Kavurotripes, Orange Beach, Porto Coufo, Toroni...).

Sarti plaža Orange beach Armenistis beach
Manassu beach Kavourotripes Platanitsi beach
Bahia beach Hawai beach Fava beach
Karidi beach Kalamitsi beach Goa beach
Klimataria beach Banana beach Talgo beach


 
Copyright © 2011-2017 Sarti apartmani leto 2017. All Rights Reserved.
Powered by Club Paradiso

Vremenska prognoza

Apartmani 2017

Sarti apartmani 2017

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner