Sarti apartmani leto 2017

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Home Kolima do Sartija
Kolima do Sartija | Patrola Sarti
Kolima do Sartija

Do Sartija se stiže relativno lako, jer put nije komplikovan, a uz to ima i odličnu signalizaciju. Voznja je uglavnom auto-putem. Putovanje kolima do Sartija traje uobičajeno od 8 do 10 sati, u zavisnosti od mogućih radova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Obavezno izvadite zeleni karton za vaše vozilo.

Srbija - Tokom putovanja u Srbiji, vožnjom Autoputem Beograd - Niš vožnja do raničnog prelaza Preševo, naićićete na dve naplatne rampe. Naplatna rampa Niš gde je putarina za putnička vozila 730 rsd. Sledeća naplatna rampa je Doljevac udaljena svega 24 km od Niša. 37 km posle Doljevca prestaje autoput i vožnja se dalje odvija magistralom kroz Grdeličku klisuru. Očekujte radove na putu nakon prolaska Bujanovca. Dolazite na granični prelaz Preševo i napuštate Srbiju.

Makedonija - Granični prelaz Tabanovce. U Makedoniji je završen auto put, tako da čim prođete granični prelaz, odmah stupate na auto-put. Nakon 15-ak km vožnje nailazite na prvu naplatnu rampu u Makedoniji. Putarina je 50 denara. Ukoliko plaćate u eurima, putarina je 1€, s tim što će Vam radnik vratiti kusir 10 denara. Nakon 47km nailazite na drugu naplatnu rampu u Makedoniji. Cena putarine ovde je 60 denara ili 1€. Treća naplatna rampa u Makedoniji je na 92 km od izlaska iz Makedonije i graničnog prelaza Bogorodica. 50-ak km nakon naplatne rampe, preporučujemo Vam da napravite pauzu u restoranu koji ima lepu baštu sa fantastičnim pogledom na Vardar i okolinu. Nakon ukupno 180 km provedenih u Makedoniji, dolazite do graničnog prelaza Bogorodica.

Granicni prelaz Evzoni

Grčka - Ulazite u republiku Grčku na graničnom prelazu Evzoni. 50-ak km nakon prolaska Evzonija dolazite do prvog skretanja za Edesu a nakon 400m i isključenja za Solun. Ovim putem prolazi se kroz industrijsku zonu Soluna. Put je sa dve trake u jednom pravcu ali sa dosta semafora. Pratite znakove za Halkidiki. Kada se uključite na Ring Road vozite oko Soluna, obratite paznju jer grci voze izuzetno brzo. Dok ste na Ring Roud-u pratite znakove za Halkidiki. Dolazite do raskrsnice gde se isključujete za Halkidiki, i od tog trenutka pratite znakove za Nea Moudaniu. Kada se približite Nea Moudania-i, potrebno da se isključite desno, put koji vodi za Sitoniju. Krećete se putem koji prolazi pored Gerakine, Psakudije i Metarmofozija. Dolazite do mesta Nikiti, gde će Vas možda sačekati manja gužva zbog semafora. Nakon izlaska iz Nikitija, na prvoj raskrsnici srećete levo, i to je put koji vodi dprema Sartiju.

 

Putarine do Sartija
Srbija 920 rsd (730 Niš + 190 Doljevac) 
Makedonija 160 denara (60 denara = 1€)
Grčka nema putarina

Прикажи већу мапу
 
Copyright © 2011-2017 Sarti apartmani leto 2017. All Rights Reserved.
Powered by Club Paradiso

Vremenska prognoza

Apartmani 2017

Sarti apartmani 2017

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner