Sarti apartmani leto 2017

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Home Šta posetiti Vinarija Porto Carras
Vinarija Porto Carras

Vinarija izgradjena 1970 u kombinaciji sa vinogradima označili su prekretnicu za Grčku industriju vina. Lokacija vinograda, smeštenih u dolini, pažljivo je izabrana. Vinarija koja se nalazi u centru vinograda pomaže u brzom procesu isporuke grožđa u cilju izbegavanja oksidacije. U vinriji se proizvode bela, crvena i roze vina.

Bela vina: Malagouzia Porto Carras, Melissanthi, Blanc de blancs, Hellenic portraits asyrtiko, Hellenic portraits athiri, Ambelos white.

Crvena: Syrah Porto Carras, Chateau Porto Carras, Limnio Porto Carras, Helenic Portraits limnio - Cabernet sauvignon, Ambelos red


Limino Porto Carras: VDQS je suvo drveno vino sa obronaka planine Meliton. Aristotelovo omiljeno vino, ovaj rubin punog zaobljenog ukusa oživljava vekovima stare tradicije. Vino je idealno uz sva mesa, kao i uz sva tradicionalna grčka jela pripremljena sa maslinovim uljem.


Roze: Suvo roze vino pravi se od Cabarnet Sauvignon i Cinsault, i flaširaju se kao lokalna vina Sitonije. Sa intezivnom roze bojom, idealno je sa belim mesom, salatama i morskim plodovima

 
Copyright © 2011-2017 Sarti apartmani leto 2017. All Rights Reserved.
Powered by Club Paradiso

Vremenska prognoza

Apartmani 2017

Sarti apartmani 2017

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner