Sarti apartmani i vile leto 2016 - kompletna ponuda

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2015 Sarti apartmani i vile leto 2016 - kompletna ponuda. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Šta posetiti Vinarija Porto Carras
Vinarija Porto Carras

Vinarija izgradjena 1970 u kombinaciji sa vinogradima označili su prekretnicu za Grčku industriju vina. Lokacija vinograda, smeštenih u dolini, pažljivo je izabrana. Vinarija koja se nalazi u centru vinograda pomaže u brzom procesu isporuke grožđa u cilju izbegavanja oksidacije. U vinriji se proizvode bela, crvena i roze vina.

Bela vina: Malagouzia Porto Carras, Melissanthi, Blanc de blancs, Hellenic portraits asyrtiko, Hellenic portraits athiri, Ambelos white.

Crvena: Syrah Porto Carras, Chateau Porto Carras, Limnio Porto Carras, Helenic Portraits limnio - Cabernet sauvignon, Ambelos red


Limino Porto Carras: VDQS je suvo drveno vino sa obronaka planine Meliton. Aristotelovo omiljeno vino, ovaj rubin punog zaobljenog ukusa oživljava vekovima stare tradicije. Vino je idealno uz sva mesa, kao i uz sva tradicionalna grčka jela pripremljena sa maslinovim uljem.


Roze: Suvo roze vino pravi se od Cabarnet Sauvignon i Cinsault, i flaširaju se kao lokalna vina Sitonije. Sa intezivnom roze bojom, idealno je sa belim mesom, salatama i morskim plodovima

 

Vremenska prognoza

Apartmani 2016

Sarti apartmani 2016

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner