Sarti apartmani i vile leto 2014

Club Paradiso brine o svojim putnicima. U periodu kada ne važe first i last minute akcije, odobravamo Vam popust od 5%, koji možete iskoristiti rezervacijom Vašeg letovanja preko našeg on-line sistema na ovom sajtu. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2014 Sarti apartmani i vile leto 2014. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Šta posetiti Vinarija Porto Carras
Vinarija Porto Carras

Vinarija izgradjena 1970 u kombinaciji sa vinogradima označili su prekretnicu za Grčku industriju vina. Lokacija vinograda, smeštenih u dolini, pažljivo je izabrana. Vinarija koja se nalazi u centru vinograda pomaže u brzom procesu isporuke grožđa u cilju izbegavanja oksidacije. U vinriji se proizvode bela, crvena i roze vina.

Bela vina: Malagouzia Porto Carras, Melissanthi, Blanc de blancs, Hellenic portraits asyrtiko, Hellenic portraits athiri, Ambelos white.

Crvena: Syrah Porto Carras, Chateau Porto Carras, Limnio Porto Carras, Helenic Portraits limnio - Cabernet sauvignon, Ambelos red


Limino Porto Carras: VDQS je suvo drveno vino sa obronaka planine Meliton. Aristotelovo omiljeno vino, ovaj rubin punog zaobljenog ukusa oživljava vekovima stare tradicije. Vino je idealno uz sva mesa, kao i uz sva tradicionalna grčka jela pripremljena sa maslinovim uljem.


Roze: Suvo roze vino pravi se od Cabarnet Sauvignon i Cinsault, i flaširaju se kao lokalna vina Sitonije. Sa intezivnom roze bojom, idealno je sa belim mesom, salatama i morskim plodovima

 

Anketa

Ove godine letujete u?
 
Banner