Sarti apartmani i vile leto 2014

Club Paradiso brine o svojim putnicima. U periodu kada ne važe first i last minute akcije, odobravamo Vam popust od 5%, koji možete iskoristiti rezervacijom Vašeg letovanja preko našeg on-line sistema na ovom sajtu. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2014 Sarti apartmani i vile leto 2014. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Šta posetiti Planina Itamos
Planina Itamos

Sitonija je nadaleko poznata po svojim plažama. Ali zasto se ne bi divili pogledu na more sa visine? Posetite planinu Itamos i bićete iznenadjeni. Planina koja se uzdiže iznad Neos Marmarasa, nije mnogo poznata i istražena od strane turista. Zaštićeni prirodni rezervat sa bogatom florom i faunom. Šuma je kao stvorena za šetnju ili planinski biciklizam. Sa različitih tački možete zastati i diviti se pogledu kako na zaliv Toroneos ili pogledu na zaliv Svete Gore iznad koje dominira planina Atos. Dragoudelis ili Dragdels, lokani je naziv ove planine, i najviši vrh je 823m. Kako je pčelarstvo razvijeno na Sitoniji, veliki broj košnica, pored maslinjaka, se nalazi upravo na planini Itamos. Na planini žive lisice, zečevi i divlje svinje. U centralnom delu šume, blizu samog vrha planine, nalaze se neka retka i preko 100 god. stara stabla. Planina je prekrivena borovima, a na nekim delovima i crnim borovima. Na planini se nalazi oko 44 biljne vrste, i oko 105 vrsta ptica.

 

Anketa

Ove godine letujete u?
 
Banner