Sarti apartmani i vile leto 2014

Club Paradiso brine o svojim putnicima. U periodu kada ne važe first i last minute akcije, odobravamo Vam popust od 5%, koji možete iskoristiti rezervacijom Vašeg letovanja preko našeg on-line sistema na ovom sajtu. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2014 Sarti apartmani i vile leto 2014. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Šta posetiti

Šta posetiti u Sartiju i okolini?


U mestu postoji izložba dela popularnog umetnika Barba Zafirisa (sklupture i slike). Zanimljiva je i zgrada kulturnog centra (zidana kamenom). Od zanimljivih atrakcija predlažemo i jahanje magarca. Čak se može reći da je u Sartiju to jedna od tradicionalnih atrakcija.

Nasuprot suncu u moru ogleda se piramida senke veličanstvenog Atosa. Prilazeći Sartiju “puca” predivan pogled na letovalište u kojem dominira plaža sa kristalno čistim morem i impresivno zelenilo zaleđa - planine Dragoudeli koja okružuje grad.

Nedaleko od Sartija,u pravcu ka  zapadnoj obali Sitonije nalazi se vidikovac  gotovo „pod oblacima“ na  usponu uz restoran sa dve bašte, aperitiv barom i fantastičnim pogledom na KALAMITSI, okolinu i vrh Svete Gore. Vizuelni doživljaj upotpunjuju i antičke figure u fasadi restorana.

Možete poći i na krstarenja i ekskurzije. Robinzon tura podrazumeva polazak u 11 časova iz Sartija brodom i obilazak nedirnituh plaža, do kojih se moze doci samo brodom.

Odlazak do Sikije, foto sesija uz vetrenjaču na plaži, razgledanje stare kamene škole u centru i hrama Svetog Atanasija je takođe dostupno po vašoj želji.

1 Manastirsko imanje Hilandara - Kakovo 1724
2 Pećina Petralona 1433
3 Vinarija Porto Carras 1330
4 Planina Itamos 996
5 Stagira - rodni grad Aristotela 621
6 Etno selo Partenonas 575
7 Antički grad Akantos 481
8 Mount Athos - Sveta Gora 477
9 Grad stogodišnjaka - Arnea 445
10 Antički grad Olinthos 409

Anketa

Ove godine letujete u?
 
Banner