Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2015 Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Šta posetiti

Šta posetiti u Sartiju i okolini?


U mestu postoji izložba dela popularnog umetnika Barba Zafirisa (sklupture i slike). Zanimljiva je i zgrada kulturnog centra (zidana kamenom). Od zanimljivih atrakcija predlažemo i jahanje magarca. Čak se može reći da je u Sartiju to jedna od tradicionalnih atrakcija.

Nasuprot suncu u moru ogleda se piramida senke veličanstvenog Atosa. Prilazeći Sartiju “puca” predivan pogled na letovalište u kojem dominira plaža sa kristalno čistim morem i impresivno zelenilo zaleđa - planine Dragoudeli koja okružuje grad.

Nedaleko od Sartija,u pravcu ka  zapadnoj obali Sitonije nalazi se vidikovac  gotovo „pod oblacima“ na  usponu uz restoran sa dve bašte, aperitiv barom i fantastičnim pogledom na KALAMITSI, okolinu i vrh Svete Gore. Vizuelni doživljaj upotpunjuju i antičke figure u fasadi restorana.

Možete poći i na krstarenja i ekskurzije. Robinzon tura podrazumeva polazak u 11 časova iz Sartija brodom i obilazak nedirnituh plaža, do kojih se moze doci samo brodom.

Odlazak do Sikije, foto sesija uz vetrenjaču na plaži, razgledanje stare kamene škole u centru i hrama Svetog Atanasija je takođe dostupno po vašoj želji.

1 Manastirsko imanje Hilandara - Kakovo 2595
2 Pećina Petralona 2085
3 Vinarija Porto Carras 1780
4 Stagira - rodni grad Aristotela 1434
5 Planina Itamos 1407
6 Etno selo Partenonas 1168
7 Mount Athos - Sveta Gora 1033
8 Grad stogodišnjaka - Arnea 859
9 Antički grad Akantos 844
10 Antički grad Olinthos 775

Vremenska prognoza

Aparrtmani 2015

Sarti apartmani 2015

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Trifon
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner