Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2015 Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Sportske aktivnosti

Sportske aktivnosti u Sartiju


Iako nekada mali ribarski grad, danas je Sarti moderno letovalište sa zavidnim brojem atrakcija. Neće vem biti dosadno jer u svakom trenutku možete da za sebe pronađete neku aktivnost.
 

Akvatorij je idealan za sve vrste sportova na vodi, naročito za jedrenje na dasci, skijanje na vodi, simpatično banana surfovanje, ronjenje, ribolov i slično.

Naša preporuka je skijanje na vodi. Cene nisu visoke, instruktori su profesionalni i potpuno obučeni da vam predstave ovaj vid zabave na najaktivniji mogući način. Posle par pokušaja čak i oni najplašljiviji brzo nauče osnove održavanja na vodi i prepuste se istinskoj zabavi. 

Na suprotoj strani Sitnonije se nalazi poznato letovalište Neos Marmaras u kome se nalazi čuven kompleks Porto Karas koji između ostalog ima i golf terene. 


jet-ski-1

Vremenska prognoza

Aparrtmani 2015

Sarti apartmani 2015

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Trifon
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner