Sarti apartmani i vile leto 2014

Club Paradiso brine o svojim putnicima. U periodu kada ne važe first i last minute akcije, odobravamo Vam popust od 5%, koji možete iskoristiti rezervacijom Vašeg letovanja preko našeg on-line sistema na ovom sajtu. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2014 Sarti apartmani i vile leto 2014. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Sportske aktivnosti

Sportske aktivnosti u Sartiju


Iako nekada mali ribarski grad, danas je Sarti moderno letovalište sa zavidnim brojem atrakcija. Neće vem biti dosadno jer u svakom trenutku možete da za sebe pronađete neku aktivnost.
 

Akvatorij je idealan za sve vrste sportova na vodi, naročito za jedrenje na dasci, skijanje na vodi, simpatično banana surfovanje, ronjenje, ribolov i slično.

Naša preporuka je skijanje na vodi. Cene nisu visoke, instruktori su profesionalni i potpuno obučeni da vam predstave ovaj vid zabave na najaktivniji mogući način. Posle par pokušaja čak i oni najplašljiviji brzo nauče osnove održavanja na vodi i prepuste se istinskoj zabavi. 

Na suprotoj strani Sitnonije se nalazi poznato letovalište Neos Marmaras u kome se nalazi čuven kompleks Porto Karas koji između ostalog ima i golf terene. 


jet-ski-1

Anketa

Ove godine letujete u?
 
Banner