Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2015 Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Rezervacija
Rezervacija apartmana leto 2015
Rezervacija

Preko našeg on line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja. Forma upita se nalazi ispod svake vile. Proces rezervacije je sledeći:

1. Popunite formu ispod vile sa željenim podacima.

2. Po prijemu Vašeg upita, naš tim proverava mogućnost smeštaja prema Vašim zahtevima. Nakon toga Vam šaljemo Prijavu za aranžman, i potatke za uplatu avansa.

3. Po prijemu Prijave za aranžman, potrebno je da je popunite, a avans uplatite u najbližoj pošti ili banci. Prijavu za aranžman nam dostavljate mail-om.

4. Nakon dobijene Vaše Prijave za aranžman, pristupamo izradi Ugovora o putovanju, potvrdi rezervacije, koje Vam šaljemo mail-om, ili poštom, čime je vaša rezervacija završena.

 

Vremenska prognoza

Aparrtmani 2015

Sarti apartmani 2015

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Trifon
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner