Sarti apartmani i vile leto 2016 - kompletna ponuda

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2015 Sarti apartmani i vile leto 2016 - kompletna ponuda. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Plaže Sitonije
Manassu beach

Manassu beach, poznata i pod nazivom Dream beach, se nalazi na 12 km udaljenosti od mesta Vourvouru. Plaža je podeljena na dva dela. Sa desne strane se nalzi kamp Oneirou, a sa leve je beach bar Manassu, po koje je plaža i dobila ime. Polovina plaže je rezervisana za kampere, dok je druga polovina opremljena suncobranima i ležaljkama. Manassu beach je šljunkovita plaža, na nekim mestima i krupnijim, ali tu su drvene stazice koje Vas vode do vode. šljunak se dalje nastavlja u vodu, ali dno vrlo brzo prelazi u dubinu. Manassu beach je zaista lepa i prijatna plaža, i atraktivna je i po tome što ima razne aktivnosti na plaži. Na plaži se nalaze suncobrani, ležaljke, mini market, restoran, toaleti, sportski tereni, kamp, parking.

 

Vremenska prognoza

Apartmani 2016

Sarti apartmani 2016

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner