Sarti apartmani i vile leto 2014

Club Paradiso brine o svojim putnicima. U periodu kada ne važe first i last minute akcije, odobravamo Vam popust od 5%, koji možete iskoristiti rezervacijom Vašeg letovanja preko našeg on-line sistema na ovom sajtu. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2014 Sarti apartmani i vile leto 2014. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Noćni život i zabava

Noćni život i zabava u Sartiju

Predlažemo posetu “Džordzovom pabu”. Krepki vlasnik je sedamdesetogodišnjak i zabavlja goste sviranjem saksofona, čašćava tekilom ili uzom one posetioce koji mu se naročito dopadnu a kad krenete kući obavezno se izljubi. U pabu je izvanredan podijum za igru i uvek je vesela i živa atmosfera.

Noćni život je zastupljen i raznovrstan. U letovalištu je mnoštvo klubova i barova, a u neposrednoj blizini su izuzetni beach barovi koji Vam uz pića i zabavu pružaju i jedinstven pogled na Atos uz izlazak sunca.

Na nekoliko kilometara ka Toroniju se nalazi Goa Beach Bar, poznat po žurkama koje organizuje.Anketa

Ove godine letujete u?
 
Banner