Sarti apartmani i vile leto 2016 - kompletna ponuda

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2015 Sarti apartmani i vile leto 2016 - kompletna ponuda. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Noćni život i zabava

Noćni život i zabava u Sartiju

Predlažemo posetu “Džordzovom pabu”. Krepki vlasnik je sedamdesetogodišnjak i zabavlja goste sviranjem saksofona, čašćava tekilom ili uzom one posetioce koji mu se naročito dopadnu a kad krenete kući obavezno se izljubi. U pabu je izvanredan podijum za igru i uvek je vesela i živa atmosfera.

Noćni život je zastupljen i raznovrstan. U letovalištu je mnoštvo klubova i barova, a u neposrednoj blizini su izuzetni beach barovi koji Vam uz pića i zabavu pružaju i jedinstven pogled na Atos uz izlazak sunca.

Na nekoliko kilometara ka Toroniju se nalazi Goa Beach Bar, poznat po žurkama koje organizuje.

Ako ste Sarti zavoleli zbog plaže i sunca, noćni život će Vas tek očarati. Mesto je živo i tokom večernjih i noćnih časova, te se podrazumeva da je ponuda bogata. Taverne, tik uz more u kojima možete da uživate u specijalitetima grčke kuhinje ili samo pijuckate neka od lokalnih ili inostranih pića... Srdačni domaćini će Vas očas posla oraspoložiti i zabaviti, a noćni provod neretko traje i do jutra. Obližnje plaže i beach barovi (Goa beach već nadaleko poznata) nude noćne provode uz muziku, koktele, gostovanje raznih DJ-eva (po informaciji i dogovor oko prevoza opet posetite Vašu agenciju na trgu)...

Plaža Banana - plaža sa beach barom i gde DJ stalno pušta mixove, pre svega elektronske muzike.
Kamp Armenistis beach - neverovatna plaža sa izuzetnom vodom i nagradjena "Plavom zastavicom" od strane EU.
Kamp Platanitsi - plaža sa beach barom "Africa". Nasuprot ostalim plažama, ova plaža ima noćne sadržaje kojima privlači turiste.

Vremenska prognoza

Apartmani 2016

Sarti apartmani 2016

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner