Sarti apartmani leto 2017

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Home Noćni život i zabava

Noćni život i zabava u Sartiju

Predlažemo posetu “Džordzovom pabu”. Krepki vlasnik je sedamdesetogodišnjak i zabavlja goste sviranjem saksofona, čašćava tekilom ili uzom one posetioce koji mu se naročito dopadnu a kad krenete kući obavezno se izljubi. U pabu je izvanredan podijum za igru i uvek je vesela i živa atmosfera.

Noćni život je zastupljen i raznovrstan. U letovalištu je mnoštvo klubova i barova, a u neposrednoj blizini su izuzetni beach barovi koji Vam uz pića i zabavu pružaju i jedinstven pogled na Atos uz izlazak sunca.

Na nekoliko kilometara ka Toroniju se nalazi Goa Beach Bar, poznat po žurkama koje organizuje.

Ako ste Sarti zavoleli zbog plaže i sunca, noćni život će Vas tek očarati. Mesto je živo i tokom večernjih i noćnih časova, te se podrazumeva da je ponuda bogata. Taverne, tik uz more u kojima možete da uživate u specijalitetima grčke kuhinje ili samo pijuckate neka od lokalnih ili inostranih pića... Srdačni domaćini će Vas očas posla oraspoložiti i zabaviti, a noćni provod neretko traje i do jutra. Obližnje plaže i beach barovi (Goa beach već nadaleko poznata) nude noćne provode uz muziku, koktele, gostovanje raznih DJ-eva (po informaciji i dogovor oko prevoza opet posetite Vašu agenciju na trgu)...

Plaža Banana - plaža sa beach barom i gde DJ stalno pušta mixove, pre svega elektronske muzike.
Kamp Armenistis beach - neverovatna plaža sa izuzetnom vodom i nagradjena "Plavom zastavicom" od strane EU.
Kamp Platanitsi - plaža sa beach barom "Africa". Nasuprot ostalim plažama, ova plaža ima noćne sadržaje kojima privlači turiste.

Copyright © 2011-2017 Sarti apartmani leto 2017. All Rights Reserved.
Powered by Club Paradiso

Vremenska prognoza

Apartmani 2017

Sarti apartmani 2017

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner