Sarti apartmani i vile leto 2014

Club Paradiso brine o svojim putnicima. U periodu kada ne važe first i last minute akcije, odobravamo Vam popust od 5%, koji možete iskoristiti rezervacijom Vašeg letovanja preko našeg on-line sistema na ovom sajtu. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2014 Sarti apartmani i vile leto 2014. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Korisne informacije
Korisne informacije | Sarti apartmani, vile letovanje 2014
Korisne informacije

-Tekuća voda u Sartiju je bakteriološki ispravna, ali nije preporučljiva za piće. Naša prepuruka je da za piće koristite flaširanu vodu.

-Preporuka za kupovinu su marketi Arvanitidis ili Masutis koji imaju veću ponudu i povoljnije cene od mini marketa u samom mestu.

-Telefoniranje: Najpovoljniji način telefoniranja su FACE kartice, koje koštaju 5€ i za to se dobija oko 1.5h vremena razgovora sa govornice na fiksni telefon. Za mobilne telefone, kartice grčkih mobilnih operatera se mogu naći na skoro svim trafikama, koštaju oko 5€ i dobija se 1€ kredita. Pri kupovini kartice neophodno je priložiti kopiju pasoša, jer tako nalaže grčki zakon.

 

Anketa

Ove godine letujete u?
 
Banner