Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2015 Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Korisne informacije
Korisne informacije | Sarti apartmani, vile letovanje 2015
Korisne informacije

-Tekuća voda u Sartiju je bakteriološki ispravna, ali nije preporučljiva za piće. Naša prepuruka je da za piće koristite flaširanu vodu.

-Preporuka za kupovinu su marketi Arvanitidis ili Masutis koji imaju veću ponudu i povoljnije cene od mini marketa u samom mestu.

-Telefoniranje: Najpovoljniji način telefoniranja su FACE kartice, koje koštaju 5€ i za to se dobija oko 1.5h vremena razgovora sa govornice na fiksni telefon. Za mobilne telefone, kartice grčkih mobilnih operatera se mogu naći na skoro svim trafikama, koštaju oko 5€ i dobija se 1€ kredita. Pri kupovini kartice neophodno je priložiti kopiju pasoša, jer tako nalaže grčki zakon.

 

Vremenska prognoza

Aparrtmani 2015

Sarti apartmani 2015

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Trifon
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner