Sarti apartmani leto 2017

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Home Izleti Robinson
Robinson

Nezaboravan izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se sjajno proveli, kupali na divnim plažama i otvorenom moru.

Polazak broda iz Sartija uz obilazak najoznatijih plaža Sitonije. Nakon kupanja i skakanja sa broda na otvorenom moru isprad plaže Orange beach, plovidba se nastavlja do ribnjaka, gde ćete sami upecati svoju večeru - prvoklasne Orade! Morate sami sebi upecati ribu, inače ćete ostati gladni. Ali bez brige, tu je posada broda koja će vam pomoći oko pecanja ili to učiniti za vas. Tokom plovidbe, kao i na pauzama na plazi biće organizovane razne aktivnosti za decu, što ovaj izlet čini idealnim za porodice sa malom decom. Nakon uspešnog pecanja, dok posada broda vredno čisti ribu, uživaćete u kupanju nedaleko od ostrva Diaporos. Večera se služi na plaži, uz grčku salatu, i crno ili belo vino. Na povratku u Sarti zajedno ćemo na brodu zaigrati sirtaki. Robinson tura je ubedljivo najatraktivniji izlet u ponudi, jer Vam ne dozvoljava da propustite ni trenutak sunca, mora, plaže, kupanja...


 
Copyright © 2011-2017 Sarti apartmani leto 2017. All Rights Reserved.
Powered by Club Paradiso

Vremenska prognoza

Apartmani 2017

Sarti apartmani 2017

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner