Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2015 Sarti apartmani i vile leto 2015 - kompletna ponuda. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home .::Apartmani::. Vila Panorama
Vila Panorama

Opis i slike

Vila trenutno nije u ponudi.

Udaljenost objekta od:
Plaza centar Supermarket Lekar
150m

Vila Panorama je dobila naziv po fenomenalnom panoramskom pogledu na plavo more Sartija i ceo Sarti. Vila Panorama se nalazi u centru Sartija i na 150 metara udaljenosti od plaže. Nedaleko od vile Panorama se nalaze supermarketi i restorani. U okviru vile Panorama postoje studiji sa 2, 3 ležaja kao i studiji sa 4 ležaja. Renovirani studiji su opremljeni sa kuhinjom sa potrebnim kuhinjskim elementima,TV-om, kupatilom i terasom. Svi studiji imaju prostrane terase sa pogledom na more. Upotreba klima uredjaja nije uračunata u cenu najma studija.

Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928

 
Club Paradiso

Vremenska prognoza

Aparrtmani 2015

Sarti apartmani 2015

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Trifon
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner