Sarti apartmani i vile leto 2014

Club Paradiso brine o svojim putnicima. U periodu kada ne važe first i last minute akcije, odobravamo Vam popust od 5%, koji možete iskoristiti rezervacijom Vašeg letovanja preko našeg on-line sistema na ovom sajtu. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2014 Sarti apartmani i vile leto 2014. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home Gde jesti

Gde jesti u Sartiju?

Svima vam je poznata atmosfera grčkih tradicionalnih taverni i restorana. Ambijentalna atmosfera, miris mediterana i vrhunski kulinarski specijaliteti su za mnoge turiste najlepše uspomene koje ponesu sa letovanja. Ni Sarti nije izuzetak. Pročitajte kratke opise nekoliko mesta koje preporučujemo.

Orestis Taverna

Nalazi se na na levoj obali Sartija gledajući od centra. To je mali porodični restoran koji je tipičan predstavnik onoga što zamišljamo kad pomislimo na grčku tavernu. Probajte riblje specijalitete.

Taverna Pyrofani

Nalazi se u drugoj ulici paralelnoj sa plažom, prema školi. Poseduje veliku terasu na spratu sa fenomenalnim pogledom na okolinu. Unutrašnjost je urađena tako da vidite kuvara kako priprema ukusne obroke.

Ouzo Taverna ujka Georga

Ova taverna se takođe nalazi pokraj osnovne škole. Smeštena je u dubokomhladu visokih krošnji i ovde se služi najbolja riba u Sartiju. Takođe, i morski specijaliteti su pun pogodak

Taverna Stavros

Nalazi se uz samu plažu, nije previše velika, već je baš onako ušuškana. Lep je osećaj kada dune povetarac sa mora i donese sežinu. Baš zato ovde često svraćaju turisti koji se vraćaju sa plaže u svoje vile i apartmane.

The Rocks

Ovo je jedna od najstarijih taverni u Sartiju. Nalazi se na kraju grada, bukvalno kod poslednjih plaža. Ima najveći meni i kartu pića jer je drži porodica koja se ovim poslom bavi dugi niz decenija. Ovde je uopšteno gledano najveći izbor grčkih jela i specijaliteta.

Anketa

Ove godine letujete u?
 
Banner