Sarti apartmani leto 2017

Sitonija plaže

Najlepše plaže Sitonije:

Sarti plaža
Orange beach
Bahia beach
Karidi beach
Klimataria beach
Goa beach
Talgo beach

Club Paradiso brine o svojim putnicima. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Home Gde jesti

Gde jesti u Sartiju?

Svima vam je poznata atmosfera grčkih tradicionalnih taverni i restorana. Ambijentalna atmosfera, miris mediterana i vrhunski kulinarski specijaliteti su za mnoge turiste najlepše uspomene koje ponesu sa letovanja. Ni Sarti nije izuzetak. Pročitajte kratke opise nekoliko mesta koje preporučujemo.

Orestis Taverna

Nalazi se na na levoj obali Sartija gledajući od centra. To je mali porodični restoran koji je tipičan predstavnik onoga što zamišljamo kad pomislimo na grčku tavernu. Probajte riblje specijalitete.

Taverna Pyrofani

Nalazi se u drugoj ulici paralelnoj sa plažom, prema školi. Poseduje veliku terasu na spratu sa fenomenalnim pogledom na okolinu. Unutrašnjost je urađena tako da vidite kuvara kako priprema ukusne obroke.

Ouzo Taverna ujka Georga

Ova taverna se takođe nalazi pokraj osnovne škole. Smeštena je u dubokomhladu visokih krošnji i ovde se služi najbolja riba u Sartiju. Takođe, i morski specijaliteti su pun pogodak

Taverna Stavros

Nalazi se uz samu plažu, nije previše velika, već je baš onako ušuškana. Lep je osećaj kada dune povetarac sa mora i donese sežinu. Baš zato ovde često svraćaju turisti koji se vraćaju sa plaže u svoje vile i apartmane.

The Rocks

Ovo je jedna od najstarijih taverni u Sartiju. Nalazi se na kraju grada, bukvalno kod poslednjih plaža. Ima najveći meni i kartu pića jer je drži porodica koja se ovim poslom bavi dugi niz decenija. Ovde je uopšteno gledano najveći izbor grčkih jela i specijaliteta.

Copyright © 2011-2017 Sarti apartmani leto 2017. All Rights Reserved.
Powered by Club Paradiso

Vremenska prognoza

Apartmani 2017

Sarti apartmani 2017

Izdvajamo iz ponude

Apt htl Sarti inn
Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis
Vila Iorana
Vila Talizeti
Vila Jorgos
Vila Afroditi
Prijave i inforamacije:
011/ 72 47 012
011/ 72 40 928

Anketa

Kako Vam se dopada sajt?
 
Banner