Sarti apartmani i vile leto 2014

Club Paradiso brine o svojim putnicima. U periodu kada ne važe first i last minute akcije, odobravamo Vam popust od 5%, koji možete iskoristiti rezervacijom Vašeg letovanja preko našeg on-line sistema na ovom sajtu. Preko našeg on-line booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacija smeštaja.

Copyright © 2014 Sarti apartmani i vile leto 2014. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično..
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji
Home .::Apartmani::.
Sarti apartmani letovanje 2014
Sarti apartmani leto 2014

Za Vas smo pripremili bogatu i raznovrsnu ponudu vila i hotela, studija i apartmana, koju smo pažljivo odabrali i uvrstili u našu ponudu Sarti apartmani 2014. Sarti je nekadašnje ribarsko seoce na istočnoj obali Sitonije. Danas mesto doživljava ekspanziju, tako da svojim turistima ima da ponudi siroku lepezu smeštajnih kapaciteta. Kao relativno "malo" mesto Sarti ima sve što je potrebno modernim zahtevima turista: super i mega markete, veliki broj restorana, taverni, kafića, beach bar-ova, prodavnica suvenira, povoljan geografski položaj za istraživanje kako istočnog dela poluostrva, tako i cele Sitonije. Sarti je poznat kao mirno mesto, preporučljivo za porodični odmor. Gradska plaža u Sartiju je dugačka i peščana sa mnoštvom kafića i beach bar-ova, dok Vam sam položaj mesta omogućava gotovo savršenu polaznu osnovu za istraživanje i drugih uvala i plaže Sitonije.

Sarti vile i apartmani 2014

Apt htl Sarti inn Hotel Sarti beach Vila Mihalis-Akis
Vila Vabinis Vila Talizeti Vila Trifon
Vila Sartios Vila Jorgos Vila Afroditi
Vila Elizabet Vila Teano Vila Lefteris
Vila Fotis Vila Babis Vila Stela
Vila Malama Vila Panajota Vila Olga
Vila Evangelia Vila Aristotelis Vila Dimis
Vila Fotini Vila Alexandros Vila Asteria
Vila Sotiria Vila Chrissula Vila Prokopis
Vila Panorama Vila Filipos Vila Grigoris
Vila Panorama Vila Vasso Vila Andreas
Vila Ilias Vila Jordan Vila Stelios
Vila Gavra Vila Berlin Vila Renia
Vila Pirofani Kuća Meri Vila Apostolos
Vila Valis Vila Tsantalis Vila Atina
Vila Afroditi house Vila Stavrula Kuća Maria
Vila Dimitris Vila Stavrula garden Vila Kiriakis
Vila Maria Vila Theo Vila Kostas
Vila Simos Vila Zogia Vila Kostas
Vila Dora
Trenutno nisu u ponudi
7 16
Vila Arhon Vila Four Seasons Vila Alexandra
17 21 25
Vila Jannis Vila Billy Vila Rodos
36
Vila Andreas

Brza pretraga apartmana

 

Anketa

Ove godine letujete u?
 
Banner